Ľudia v Hubert J.E. s.r.o.
Za spoločnosťou Hubert J.E. stoja ľudia, ktorí veria v tradíciu a poctivé vinárske remeslo. Počas jej viac ako 190-ročnej histórie pre ňu vždy pracovali zruční vinári. Dnes zamestnáva vo svojom závode v Seredi odborníkov na víno, ktorí sa spoločnou prácou postarajú o produkciu vyše 7 miliónov fliaš ročne.
Peter Krúpa
Po vyštudovaní Slovenskej technickej univerzity v Bratislave som začal svoju profesionálnu kariéru vo finančných inštitúciách na kapitálovom trhu a neskôr v poisťovníctve. Od roku 2001 som konateľom v spoločnosti Hubert J.E., pričom som zodpovedný predovšetkým za financie, nákup, IT, technológiu výroby a personalistiku. Zaujímam sa o históriu, šport a harmonický životný štýl. V práci sa snažím kombinovať systémové riešenie úloh s kreativitou a tímovou kolegialitou. Mojím cieľom je aby si vinárstvo Hubert J.E. so svojou jedinečnou, takmer 200 ročnou históriou, zachovala svoju líderskú pozíciu medzi slovenskými vinárstvami v oblasti kvality, predaja, inovácii, komunikácie značiek a pozitívneho vnímania našimi zákazníkmi.
Ingrid Vajcziková
Výroba vína je moja láska, hoby a život . Výrobu vína som študovala na Chemickotechnologickej fakulte STU v Bratislave. Od úspešného ukončenia štúdia v roku 2000 som pracovala vo viacerých vinárskych spoločnostiach. Postupne som sa stala uznávaným odborníkom s medzinárodnými skúsenosťami. Na pozíciu hlavného enológa vinárstva Hubert J.E. som sa dostala v septembri 2009.
Juraj Kordiak
Som pôvodom Trnavčan s niekoľkoročnými skúsenosťami v gastronómií a pivovarníctve, ktoré dnes využívam práve v Hubert J.E.. Do vinárstva som nastúpil v máji 2006, odkedy som sa postupne vypracoval na pozíciu hlavného someliéra a tímlídra pre gastro. Zaoberám sa najmä degustáciou šumivých vín, zároveň značku Hubert J.E. reprezentujem na prestížnych akciách a súťažiach pre someliérov. Medzi moje obľúbené vína patria sekty, ale tiež tiché víno Rizling.