Šalát s jahodami a kuracím mäskom

hubert 11

Letná kombinácia čerstvej zeleniny a ovocia.

Ingrediencie:

Kuracie prsia 1ks
3 lyžce Olivového oleja
2 lyžica horčice
Soľ
Čiere korenie
½ citróna
Hrsť čerstvých jahôd
Mix šalátových listov
Balsamico
Hrubozrnná soľ
Syr feta

Postup:

V uzatvárateľnom pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z citróna, soľ a korenie. Pohár dobre uzavrieme a pretrepeme. Umyté kuracie prsia obalíme v marináde a necháme v chladničke odpočívať min. 20 minút. Grilujeme na rozpálenom grile, dokým sa na mäse nevytvoria prúžky a je na dotyk pevné. Medzitým vo väčšej miske zmiešame šalátové listy, nakrájané jahody a feta syr.  Na vrch pridáme grilované kuracie prsia nakrájané na plátky, osolíme hrubozrnnou soľou a pokvapkáme balsamicom.

Podávame s ružovým sektom Hubert.

Foto: Beautifood.sk